Shpat Kozgori

Quick Contact

Shpat Kozgori

Trajner në Social Media Marketing
Bashkëthemelues i kompanisë së Marketingut LEVEL me përvojë shumëvjeçare në fushë e Marketingut dhe Shitjes dhe Marketingut Digjital.

Professional Skills

Marketing 100%
Sales 100%
Communication 100%
Digital Marketing 100%

Experience & Activities

Shpat Kozgori është bashkëthemelues i kompanisë Level Advertising Agency, Bachelor në Marketing në Universitetin e Prishtinës. Ai ka përvojë mbi 5 vjet në fushën e Marketingut, Shitjes dhe Marketingut digjital. Ka ligjeruar në trajnimet e VentureUP për Marketing & Shitje, gjithashtu ishte trajner në qendrën e trajnimeve “Një Fillim Ndryshe” me po të njejtën temë. Ishte dy herë folës në UBT International Summer Academy me temën “Krijimi i brendit nga fillimi” si dhe mentor në CSR Network. Ai ka përvojë me menaxhim të rrjeteve sociale me më shumë se 50 kompani në vend dhe jashtë vendit.

Njihuni më shumë me punën e tij :http://level-ks.com/our-work

Bëhuni pjesë e trajnimit për Marketing Digjital & Shitje: Marketing Digjital dhe Shitje – Trainings Level