Kreshnik Vokshi

Quick Contact

Kreshnik Vokshi

Trajner në Dizajn Grafik
Kreshnik Vokshi është bashkëthemelues i kompanisë së Marketingut LEVEL, Master në Dizajn në Universitetin e Prishtinës. Ai ka përvojë mbi 15 vjeçare në fushën e Dizajnit Grafik dhe Marketingut

Professional Skills

Adobe Illustrator 100%
Adobe Photoshop 100%
Adobe InDesign 100%
Corel Draw 100%

Experience & Activities

Kreshnik Vokshi është bashkëthemelues i kompanisë së Marketingut LEVEL, Master në Dizajn në Universitetin e Prishtinës. Ai ka përvojë mbi 15 vjeçare në fushën e Dizajnit Grafik dhe Marketingut, ku vecohet puna e tij në Top Reklama, Devolli Group etj.

Ai ishte dy herë folës në UBT International Summer Academy me temën “Krijimi i brendit nga fillimi”.

Njihuni më shumë me punën e tij :http://level-ks.com/our-work

Bëhuni pjesë e trajnimit për Dizajn Grafik: Dizajn Grafik – Trainings Level