Trainings Level

Quick Contact

Arbnora Gosalci

Trajnere në Marketing Digjital
Arbnora është themeluese e kompanisë “Ulpina” dhe ka një përvojë 12+ vjeçare në menaxhimin e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi.

Professional Skills

Marketing 100%
Sales 100%
Communication 100%
Digital Marketing 100%

Experience & Activities

Arbnora është themeluese e kompanisë “Ulpina” dhe ka një përvojë 12+ vjeçare në menaxhimin e bizneseve të vogla dhe të mesme në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi. Është e specializuar në fushën e Marketingut, Shitjes dhe Marketingut Digjital. Ajo deri më tani ka udhëhequr departamentin e Marketingut dhe Zvhillimit të biznesit në kompani nderkombëtare dhe vendore si: MoneyGram, Yves Rocher, PR Solutions, dhe së fundmi në PBC Group. Për një kohë të gjatë është edhe ligjëruese e Marketingut Digjital si dhe është e certifikuar për Menaxhimin e Rrjeteve Sociale.

Bëhuni pjesë e trajnimit për Marketing Digjital & Shitje: Marketing Digjital dhe Shitje – Trainings Level (level-ks.com)